NOVETATS SOBRE LA VARIANT N-340

dilluns, 17 d’octubre del 2011

L’ALCALDE DE L’ALDEA ,DANI ANDREU I TOTS ELS GRUPS POLÍTICS DEL CONSISTORI ES REUNEIXEN AMB EL SECRETARI DE INFRAESTRUCTURES DEL MINISTERIO DE FOMENTO EL SR VICTOR MORLAN PER DESENCALLAR DE MANERA IMMEDIATA LES OBRES DE LA VARIANT .

L’Ajuntament de l’Aldea, representat per l’Alcalde i tots els grups polítics del consistori, comunica que la reunió mantinguda aquest divendres dia 14 d’octubre de 2011 amb el Secretari de Infraestructures del Ministerio de Fomento Sr. Victor Morlan, que va estar acompanyat del Sr. Director de la Demarcació de carreteres de l’Estat a Catalunya Sr. Lluis Bonet i el Subdelegat del Govern Sr. Ramon Inglés, va donar com a fruit el compromís del Sr. Morlan per desencallar de manera immediata les obres de la variant una vegada comprovat que el modificat tècnic del projecte esta aprovat, que existeix una partida pressupostària de 4 milions d’euros també aprovada de forma oficial, i que es pot destinar dins de l’any en curs al reinici de les obres.

El secretari de Infraestructures va fer constar la voluntat de mantenir una reunió de forma urgent amb la empresa SANDO S.A. per tal de formalitzar la destinació d’aquests recursos al reinici immediat de les obres.

Des de l’Ajuntament de l’Aldea volem, en primer lloc, agrair la intermediació del Conseller Lluis Recoder a l’hora de propiciar aquesta reunió i donem un vot de confiança a la gestió del Sr. Victor Morlan.

Si d’acord amb la voluntat expressada tot es desenvolupa amb normalitat, pensem que durant les properes setmanes podríem assistir al final de la paralització de les obres de la variant.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.