IMMINENT ACABAMENT DEL PROJECTE D'AMPLIACIÓ DE SERVEIS DE L'ESTACIÓ DE TREN DE L'ALDEA

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Amb satisfacció hem rebut la notícia del imminent acabament del projecte d’ampliació de serveis de l’estació de tren de l’Aldea.
Després de la entrevista mantinguda amb els Srs. Jose Ramon Fernandez de GISA i el Tècnic de la Secretaria de Mobilitat Sr. Pedro Malaria, comprovem que la tasca desenvolupada durant molts mesos està a punt de donar els seu fruit.

El projecte d’un import aproximat de 500.000 Euros, contempla l’augment substancial de places d’aparcament, millora a la sala d’espera i l’enllumenat i una adequació per la mobilitat i l’aparcament dels autobusos.
De la mateixa manera s’està estudiant unes altres propostes que faciliten la millora dels accessos a aquesta estació de les Terres de l’Ebre.

Aquests dies en que la notícia es el Corredor del Mediterrani, ens complau comprovar que la importància i centralitat de la nostra estació està reconeguda, però que ara més que mai hem de fer “cos territorial” per tal de que la futura infraestructura logística tingui seu i parada a l’Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.