L'ESPLAI 4 TORRES UNA REALITAT

dilluns, 12 de març del 2012

L'ESPLAI 4 TORRES UNA REALITAT

L'esplai 4 Torres de l'Aldea dels dissabtes és un projecte de la Regidoria d'Educació, avalat pel Consell Municipal d'Educació, on estan presents els representants dels pares i representants dels professors dels dos col•legis de primària de l'Aldea.

Yolanda Meca, Regidora d'Educació:"El projecte naix per iniciativa d'unes persones del nostre poble que de forma voluntària fan un programa destinat a xiquets i xiquetes entre 6 i 12 anys.
L'objectiu és que els infants s'ho passin molt bé fent activitats, principalment fent sortides a la natura i pel nostre Delta. D`aquesta manera fomentarem les nostres tradicions fent-los participar en actes,festes i esdeveniments del nostre poble.
Una de les coses a destacar del projecte és que dintre de les sortides a la natura també podran participar els pares. Des de la Regidoria d'Educació vam pensar que ens agradaria que els xiquets i xiquetes a partir dels 12 fins als 18 anys, que és una edat difícil , tinguin una referència en el Casal Jove per poder fer activitats sense tindre que sortir de la població i així fomentar entre els joves la cultura i les tradicions i sobre tot el nostre entorn".

Una de les sortides que ha agradat molt als menuts és la que van realitzar el passat cap de setmana a l'Ermita. Els menuts van pujar a la Torre ,van realitzar jocs amb els monitors i Manolo Masdeu, Regidor de Pagesia, els va explicar tot els funcionament de l'arròs des que es planta fins que arriba a la taula.
L'esplai es realitza dissabtes de 15.30 a 18.30 h i amb els 2 dissabtes que porta en funcionament està tenint una molt bona acceptació, tan pel infants per les activitats que estan realitzant els monitors voluntaris, com pels pares per tindre una opció d'oci per als seus fills en cap de setmana a l'Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.