EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA INAUGURA LA 8a FIRA DE L’ARRÒS I EL COMERÇ DE L’ALDEA

diumenge, 15 d’abril del 2012


NOTA DE PREMSA
Diputació de Tarragona


EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA INAUGURA LA 8a FIRA DE L’ARRÒS I EL COMERÇ DE L’ALDEA

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha inaugurat a l’Aldea la 8a Fira de l’Arròs i el Comerç. Aquesta mostra, que es podrà visitar fins al proper 15 d’abril, esdevé un aparador dels productes, la gastronomia i els costums d’aquest municipi del Baix Ebre, i ofereix al visitant un ampli ventall d’activitats lúdico culturals, entre les quals destaquen les elaboracions i degustacions culinàries, l’exhibició de bestiar, el teatre o les demostracions d’oficis.

Acompanyat del president de l’Aldea, Daniel Andreu, i d’altres membres de la corporació municipal, Poblet ha efectuat una visita pels estands de la fira, i ha posat de manifest la importància d’aquest esdeveniment a l’hora de promoure l’economia del municipi. De la seva banda, l’alcalde de l’Aldea ha destacat l’esperit de col•laboració que la Fira de l’Arròs i el Comerç comporta, any rere any, per part dels organitzadors, els comerços, els artesans, els firaires, i el públic en general.

En el transcurs de l’acte inaugural han pres la paraula, a més del president de la Diputació i de l’alcalde de l’Aldea, la presidenta de l’Associació de Comerç, Virgínia Fort, i la regidora de Comerç, Estela Estorach.A l'acte inaugural han assistit els presidents dels Consells Comarcals del Baix Ebre i del Montsià, Lluís Soler i Joan Martín, així com el vicepresident de la Diputació, Pere Panisello.

La Fira de l’Arròs i el Comerç, que enguany arriba a la seva 8a edició, s’ha consolidat ja com un element molt important per a la dinamització del comerç, el turisme i la gastronomia d’aquesta població del Delta de l’Ebre, i per aquest motiu ha rebut el suport econòmic de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat de Catalunya.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.