NAIX UNA NOVA ALDEANA

diumenge, 15 d’abril del 2012


NAIX UNA NOVA ALDEANA


Benvolguts companys des de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat dissabte 14 d'abril a les 17.00 h tenia lloc el naixement de la companya del nostre gegant Josep Ramon.
Maria Aldea va ser batejada amb presencia de les colles geganteres d'Alcanar,Vinaròs,La Ràpita,Tortosa,Camarles, Benicarló i la colla gegantera de l'Aldea.La plantada de gegants finalment tenia lloc dins del pavelló ,degut al mal temps no es podia realitzar la cercavila de gegants i dolçainers pels carrers de la població, i la ballada tenia lloc a l'escenari del pavelló poliesportiu .
Pep Escudier ,membre de la Colla Gegantera de l'Aldea :"Amb la geganta havíem recollit l'opinió de la gent per donar forma a Maria Aldea,ja que representa a la dona aldeana, com la carxofa que representa a l'Aldea. Tot s'ha decidit popularment,tan pel facebook, com per la pàgina del Casal de Joves.
La trobada ha estat un èxit total,sabem que fa poc que hem començat,costa molt arrancar,però ara que temin al Josep Ramon i la Maria Aldea hem de fer la colla grossa, passeu a apuntar vos pel Casal del Joves."
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.