1 ER TALLER DE PERCUSSIÓ BRASILERA A L'ALDEA

dijous, 13 de juny del 2013

 
Des de la regidoria de Cultura de l'ajuntament de l'Aldea us informem que  diumenge 30 de Juny a l'Aldea es realitzarà el 1er taller de percussió brasilera amb Rafa Navarro. El taller està obert  per tothom, la edat mínima per inscriure's  és partir dels 16 anys i les places són limitades. El preu de la inscripció és de 10 € i el taller es farà de 11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 19.00 h .
Per més informació i inscripcions podeu trucar al telf  616 043 292 , a partir de les 20.00 h o bé enviar un correu electrònic a
diablesdaldaia@gmail.com


 

La faceta de  Rafa Navarro dóna començament als 15 anys com a professor de percussió a la Societat Musical de Massarrojos i prossegueix a Rocafort, Alfara del Patriarca, Montcada (València) i en la Mancomunitat Alt Palància (Castelló). El 2001 es trasllada a les Illes Canàries per exercir com a professor de percussió i de música moderna a l'Escola de Música del Cabildo Insular del Palmell. Etapa que sens dubte constitueix un important punt de partida en la recerca i exploració de nous horitzons.
Avalen la seva formació diversos premis atorgats en diferents certàmens i concursos així com una gran trajectòria com a concertista.
Des de 2008
fins a l'actualitat és professor de percussió al Conservatori Professional de Dansa de València.


El 1er taller de Percussió Brasilera l'organitza la regidoria de Cultura i compta amb el suport dels Diables d'Aldaia.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.