VALORACIÓ 8 ena DIADA ARRÒS COL I FESOLS

dimarts, 5 de maig del 2015

Des de l'Alcaldia de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest passat diumenge 3 de maig a l'Aldea es repartien 1000 racions a la 8 ena Diada de l'Arròs Col i Fesols. Un any més es complien les expectatives i diumenge  passat el pavelló poliesportiu tornava a estar ple. 3 paelles gegants ,sumades a l’organització de l’acte exemplar per tot l’equip de col·laboradors i a l’actuació de la Coral Verge dels Prats feien una vegada més una diada festiva, gastronòmica i amb  importants arrels tradicionals, d’un plat que cuinaven i cuinen els nostres iaios.

L’Ajuntament  agraeix la col·laboració dels patrocinadors: Arrosseres Herba Ricemills,  Muñoz Forners i Pastissers, Arrossaires del Delta de l’Ebre ,Oli Estorach, Terres de l’Ebre, Diputació de Tarragona, Patronat de Turisme i Consell Comarcal Baix Ebre.


Esperem que en feu la màxima difusió possible d'aquesta nota de premsa emesa des de l'Alcaldia de l'ajuntament de l'Aldea i us recordem que també la trobareu publicada al web del Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de l’Aldea www.infoaldaia.info .
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.