BASES III CONCURS LITERARI I ARTISTIC 21 D'ABRIL 2009 GENT I POBLES

divendres, 23 de gener del 2009

El dia 21 d’Abril de 1983 l’Aldea esdevenia un poble independent. Aquesta data està present en tots els aldeans i aldeanes i, amb aquest concurs volem que es recordi també, com a fita literària important. Vol esdevenir un mitjà d’expressió per totes aquelles persones amb inquietuds intelectuals de referència a les nostres terres.

PROSA: poden optar al premi de prosa els escrit de tema lliure en llengua catalana.
Extensió: entre 10-20 fulls mecanografiats a doble espai i per una sola cara.
Presentació: per duplicat. Dins un sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el títol de l’obra, hi hauran d’anar les referències que permetin identificar l’autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i nif).
Dotació: 1r premi 350 euros.
Edició: l’obtenció del premi comporta la cessió de l’obra en exclusiva a l’Ajuntament reservant-se la possible edició de l’obra.

POESIA: poden optar al premi de poesia recull de poemes sobre “ gent i pobles” escrits en llengua catalana.
Extensió: mínim de 20 poemes.
Presentació: per duplicat. Dins un sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el títol de l’obra, hi hauran d’anar les referències que permetin identificar l’autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i nif).
Dotació: 1r premi 350 euros.
Edició: l’obtenció del premi comporta la cessió de l’obra en exclusiva a l’ajuntament reservant-se la possible edición de l’obra.

PINTURA (2 modalitats)

CATEGORIA JOVE: reservat exclusivamente a nois i noies entre els 9 i els 14 anys residents a l’Aldea.

Mides: de 45cm*33cm

Tema: “Gent i pobles”

Tècnica: Lliure

Dotació: s’ecolliran dos primers premis.La dotació per premi serà de 150 euros.

CATEGORIA GENERAL: s’admetran obres muntades sobre bastidor o suport sòlid i emmarcada amb la motllura senzilla o llistó de fusta.

Mides: les dimensions no hauran de ser menos de 15 fig ni major de 2m*2m. S’acompanyarà d’una fotografia de cada obra presentada de 13*18 cm. Juntament amb sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el títol de l’obra, hauran d’anar les referències que permetin identificar l’autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i nif).

Tema: “Gent i pobles”

Tècnica: lliure

Dotació: 1r premi categoria general 350 euros (patrocinat per l’Excelentíssim Ajuntament de l’Aldea), 1r premi categoria general local 300 euros (patrocinat per la Caixa Tarragona), 2n premi categoria general 200 euros (Patrocinat per la Caixa), i 3r premi categoria general 150 euros (Patrocinat per l’Ajuntament de l’Aldea).


FOTOGRAFIA

Podran participar les persones de 12 a 30 anys.

Temàtica: “gent i pobles”

Técnica: lliure.

Mides: les obres hauran de tenir un tamany de 22x15 cm i muntades sobre un suport de 30cm*40cm.

Presentació: les obres dels participants hauran de ser originals i podran ser en blanc i negre o en color. Es podran presentar un màxim de tres obres per persona. Dins un sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el títol de l’obra, hi hauran d’anar les referències que permetin identificar l’autor (nom i cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i nif).


-Cada participant podrà presentar un màxim de 3 obres per categoria que podran ser en color i/o en blanc i negre.

Dotació: 1r premi general 250 euros(patrocinat per l’Excelentíssim Ajuntament de l’Aldea), 1r premi local 250 euros (patrocinat per l’Excelentíssim Ajuntament de l’Aldea).












Les quatre modalitats es regiran amb les següents bases generals:


-Termini: el termini d’admissió de les obres s’iniciarà l’1 de febrer del 2009 fins el 31 de març. Les obres es podran presentar en horari de 10 a 14h a l’Ajuntament de l’Aldea.

-Jurat: el jurat serà designat i presidit pel tècnic de cultura i integrarà els vocals amb un mínim de tres membres.

-Els premis no seran divisibles.

-Cada autor podrà presentar un màxim de tres obres.

-El fet de participar puposa l’acceptació de les presents bases, la conformitat amb la decisió del jurat i la renúncia a qualsevol reclamació legal.

-Amb les obres rebudes es farà una selección i moltes seran exposades per l’Ajuntament de l’Aldea, en un espai habilitat.

-L’Ajuntament de l’Aldea tidrà cura de la conservación i vigilància de les obres, però no es farà responsable de les pròpies pèrdues o desperfectes que es puguin podruir durant el trasllat de les obres i declina tota responsabilitat dreivades d’accident o fortuït o força major.

-Les obres premiades passaran a formar part de l’Ajuntament de l’Aldea o de l’entitat que patrocini el premi reservant-se el dret de la reproducció d’aquestes.

-Les obres, exposades i les no exposades es podran retirar al mateix Ajuntament de l’Aldea a partir de la cloenda de l’exposició.


Organitza i col.labora:

Ajuntament de l’Aldea-Regidoria de Cultura
Generalitat de Catalunya
Diputació de Tarragona
La Caixa de Pensions
La Caixa de Tarragona
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.