EL CORRELLENGUA 2008 ARRIBA A L'ALDEA

divendres, 16 de gener del 2009



Aquest any els joves del Casal de Joves de l’Aldea, la Banda Municipal Verge dels Prats i Antena Aldaia han organitzat conjuntament el Correllengua 2008. S’han realitzat tot un seguit d’activitats i jocs tradicionals per als xiquets i xiquetes del poble, i una xocolatada popular. Antena Aldaia ha ofert als seus oients l’ampliació de música en català en clau catalana.
Els joves han fet una marxa popular fins al camp de fútbol portant la torxa i globus de colors que representaven la bandera catalana.

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció de la llengua catalana, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits. També és una eina per donar a conèixer la nostra llengua i cultura a les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen, i una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, de manera desacomplexada i en positiu.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.