CAMPANYA HABITAGE PER ALS JOVES

divendres, 16 de gener del 2009

Dins de les actuacions previstes per l’Ajuntament de l’Aldea, i concretament de la Regidoria de Joventut, al Pla Local de Joventut 2008-2011, és el foment de l’accessibilitat dels joves a l’habitatge.
Les polítiques d’emancipació juvenil que està treballant l’ajuntament versen sobre dos grans eixos: el treball i l’accés a l’habitatge.
Dintre de les polítiques d’habitatge s’iniciarà una campanya de foment de la millora d’accés a l’habitatge , d’entre d’altres mesures, per tal de donar compliment a un dels eixos més importants que determina el Pla Local de joventut de l’Aldea en matèria d’emancipació juvenil. Concretament, es tracta de la realització d’un sondeig de tots els joves interessats i que necessiten un assessorament previ per adquirir un habitatge alhora d’emancipar-se.
Es tracta de donar suport al jove en totes aquelles dificultats que li puguin sorgir alhora de comprar, anàlisi de la situació actual del sector, com formalitzar una hipoteca, quins riscos assumim quan ens comprem un pis....., o quan alquilem un pis: ajuts existents, anàlisi del contracte de lloguer, borsa comarcal d’habitatge......
En aquest sentit tots els joves interessats en l’adquisició d’un habitatge, ja sigui en propietat o en arrendament han d’acudir a l’Ajuntament de l’Aldea (els matins de 9 a 14:00 hores), i/o al Casal de Joves de l’Aldea (de dimarts a divendres de 15:00 a 21:00 hores) i donar-vos d’alta a la borsa jove d’habitatge, d’aquesta forma restaran informats de totes les novetats i activitats formatives que es realitzen a l’Ajuntament referents a les polítiques executades en matèria d’emancipació juvenil.
Per poder accedir a la borsa cal estar empadronat a l’Aldea i s’ha d’aportar la següent documentació:

Instància degudament complimentada
Identificació del sol·licitant
Certificat d’empadronament.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.