IV TROBADA DEL JOVE

divendres, 16 de gener del 2009


Aquest és el quart any que la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Aldea aposta pel dia del jove, un dia especial en el qual la joventut aldeana pot gaudir de tot un seguit d’activitats pensades amb el doble objectiu de satisfer les seves necessitats i fomentar la cohesió social .
El dia del jove no només és un dia de diversió sinó un moment en que el qual el poble pot trobar-se per descobrir noves activitats i per inspirar-se amb idees noves i creatives sense haver de desplaçar-se fora de la població.
Durant tot el dia vam tenir l’oportunitat de participar en tallers tant divertits com saludables, com el de risoteràpia o globus decoratius, i també en activitats més físiques com el taller d’energy cycling amb el Gymneus , el rocòdrom o el taller de capoeira.
Per als joves més menuts es va realitzar un torneig de Play Station.
L’activitat que va rebre més públic va ser el sopar jove amb concert de nit amb els grups Marge de Pedra, Bad Days i Crator, i els Dj’s Gallet , Alemany i Sancho. Un total de vuitanta joves van acudir-hi. L’espai utilitzat per a aquesta festa va ser l’Ermita de l’Aldea, tot un símbol per als aldeans i aldeanes.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.