L’ALCALDE DE L’ALDEA COMENÇA LES REUNIONS AMB REPRESENTANTS DE LES ENTITATS SOCIOECONÒMIQUES PER REBRE EL SEU SUPORT EN EL TEMA FERROVIARI

dilluns, 16 de març del 2009






L’ALCALDE DE L’ALDEA COMENÇA LES REUNIONS AMB REPRESENTANTS DE LES ENTITATS SOCIOECONÒMIQUES PER REBRE EL SEU SUPORT EN EL TEMA FERROVIARI.

Satisfet per la rapidesa amb la que els Consells Comarcals del Baix Ebre i del Montsià han aprovat la moció per la millora del servei ferroviari i l’estació.

L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, s’ha mostrat molt satisfet per la resposta dels diferents Ajuntaments i Consells Comarcals del territori a la demanda de suport a la moció que va aprovar l’Ajuntament Aldeà per tal de millorar el servei ferroviari de l’estació l’Aldea – Amposta – Tortosa.

Mentre les diferents institucions van reben aquesta demanda de suport, altres ja l’han aprovat per unanimitat als seus plenaris. És el cas del Consell Comarcal del Montsià, el passat 10 de març i del Consell Comarcal del Baix Ebre el 13 del mateix mes. Segons Dani Andreu, “això demostra que hi ha una clara consciència per part de tothom de que és urgent millorar els serveis i l’estació de tren, i que caldrà anar tots units per aconseguir-ho”. En aquesta línia, l’alcalde de l’Aldea, ha manifestat que a més a més de les institucions, també cal que les diferents entitats socioeconòmiques i agents socials s’impliquen al màxim i per això “em reuniré amb ells per demanar-los el seu suport”.


Així ha anunciat que aquesta setmana començarà les reunions amb la Cambra de Comerç, PIMEC, UGT, CCOO i Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre.
Per acabar Andreu s’ha mostrat optimista de poder aconseguir la millora del servei ferroviari perquè “la història ens ha demostrat que quan la gent de les Terres de l’Ebre estem units defensant una causa justa i necessària pel nostre futur, com és aquesta, ho acabem aconseguint”
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.