COOPERACIÓ ENTRE ALTENA ALDAIA I EL PN DELTA EBRE

dimarts, 26 de maig del 2009

COOPERACIÓ ENTRE ANTENA ALDAIA I EL PN DELTA EBRE

Antena Aldaia i el Parc Natural del Delta de l’Ebre cooperen en la difusió dels valors naturals i culturals del Delta.
Un dels principals objectius del Parc, a banda de la conservació i millora dels hàbitat i espècies naturals, és explicar quins són els valors naturals i culturals pels quals va ser declarat i la gestió que es realitza per conservar-los i millorar-los.
Això se realitza amb la finalitat d’apropar la població local i visitant a estos valors patrimonials d’una forma ordenada i segura, per tal de garantir la satisfacció de les demandes dels visitants i la preservació i conservació dels recursos naturals. I ho realitzem per mitjà d’un programa basat en la informació (Ecomuseu / Casa de Fusta), l’educació (programa educatiu local), la sensibilització (cursos, sortides, jornades) i la interpretació (servei de guies).
Han estat múltiples els cursos, les sortides i les jornades que s’han realitzat durant estos anys, claus per fondre el coneixement de l’entorn natural propi.
Especialment fructífera és la Setmana del Medi Ambient. Organitzada amb la col·laboració de diferents entitats del Delta, se desenvolupa a cavall de dos importants diades: el Dia Europeu dels Parc Naturals i el Dia Mundial del Medi Ambient.

L’objectiu de la setmana és apropar i divulgar la gestió i els valors naturals i culturals del Parc i d’altres espais protegits a partir de sortides guiades, exposicions, xarrades, audiovisuals, cinema.....
En aquest àmbit de difusió, comunicació i informació, Antena Aldaia coopera en la divulgació de la gestió del Parc, i més concretament, en els actes de la V Setmana del Medi Ambient.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.