El Mercat de l’ Audiovisual de Catalunya atorga el premi al millor programa de la ràdio local a L ‘Informatiu Emute

divendres, 29 de maig del 2009


Ahir a la tarda i en el marc de l ‘acte de clausura del Mercat de l’ Audiovisual de Catalunya ,les Emissores Municipals de les Terres de l’ Ebre van rebre el Premi al millor programa de la ràdio local catalana per l ‘elaboració de l’informatiu diari “L’Informatiu d’ Emute”
El Diploma acreditatiu del reconeixement el van rebre de mans del sr. Francisco Ros, Secretari de Estat de Telecomunicacions i per a la Sociedad de la Informació del Ministeri de Industria, Turisme y Comerç, el President d’ Emute i director de La Cala Ràdio (L’Ametlla de Mar) Francesc Callau i el coordinador i editor de l’ informatiu premiat Josep Roig que és també el director de La Plana Ràdio (Santa Bàrbara) .
Tots dos van estar acompanyats pel President de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya i director d’Amposta Ràdio, Manel Ramón.
Els tres coincidien en afirmar que aquest era un reconeixement al treball en equip i de cohesió territorial que , des de fa més de 13 anys , es be fent des de les emissores municipals de els Terres de l ‘Ebre associades a Emute , un total de 9 .
Afegien també que el premi venia a incentivar encara mes , si cap , la voluntat per seguir treballant des de la ràdio de proximitat per a una audiència que busca en la ràdio local , aquelles noticies i continguts que no pot oferir la ràdio convencional.
De fet i en el marc del mateix MAC , es van fer públiques les dades del darrere Baròmetre de la Comunicació a Catalunya, segons el qual les emissores d’ Emute tindrien una fidelitat d’ audiència diària propera a les 20.000 persones.
El programa premiat pel MAC es un informatiu que amb una durada de 25 minuts s ‘emet diàriament de dilluns a divendres per les 9 emissores que formen l’ associació : Antena Caro (Roquetes), La Cala Radio (L’ Ametlla de Mar), Radio Delta (Deltebre), Ràdio Ràpita (La Ràpita), Amposta Ràdio (Amposta), Ràdio Joventut (Masdenverge), Alcanar Ràdio (Alcanar), Antena Aldaia (L’Aldea) i La Plana Ràdio (Santa Bàrbara).
L’ Informatiu Emute s’ elabora amb les cròniques diàries que s’ envien des de les redaccions de la majoria d’ emissores associades fins a La Plana Ràdio on es centralitza la coordinació de continguts i s’ emet , de manera conjunta, pels 9 dials associats , a les 13’05h.
Entre 10 i 12 redactors treballen cada dia per confeccionar aquest Informatiu que ara ha estat premiat pel MAC amb l’ objectiu de guardonar les produccions més innovadores emeses en ràdios locals públiques, en el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2008,contribuint així al coneixement de programes de ràdio de qualitat.
El Mercat de l’ Audiovisual de Catalunya és el punt de trobada de tot el sector audiovisual d’economia mitjana i petita i de les empreses que treballen en aquest àmbit, marcant tendència com l’únic espai firal que conjuga tecnologia i mercat de continguts en un sol esdeveniment.
L’Audiovisual MAC està organitzat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’ Ajuntament de Granollers i és un aparador per a les empreses del sector, una oportunitat de generar negoci i de donar-se a conèixer als seus clients potencials i on els professionals de la comunicació , a més de visitar la fira tecnològica i el mercat de continguts audiovisuals, poden assistir a les ponències i/o participar en les reunions de treball que durant els dos dies es desenvolupen al voltant dels temes que afecten al sector.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.