Dani Andreu, nou president del Consorci per a l’execució del Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre

dilluns, 21 de setembre del 2009

· El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, relleva el president del Consell Comarcal de la Terra Alta en la presidència del Consorci per a l’execució del Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre.
· El Pla de dinamització turística entra en el seu tram final.

Divendres, 18 de setembre de 2009.- El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha pres possessió del càrrec de president del Consorci per a l’execució del Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre, durant la reunió de la Junta de Govern d’aquest organisme. Els estatuts de constitució del Consorci estableixen un torn rotatiu entre els consells comarcals que conformen el Consorci i els darrers dotze mesos aquesta institució ha estat presidida pel president del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Amb aquest relleu, el Pla de dinamització turística de les Terres de l’Ebre entra en el seu tram final, ja que després de sol·licitar i obtenir una pròrroga, el Pla haurà de finalitzar a principis de març de 2010. Entre els projectes pendents de finalització, la major part d’ells ja en un estat avançat d’execució, destaquen la recuperació de les estacions de la Via Verda de Benifallet i Aldover, el Centre d’interpretació del ferrocarril a Móra la Nova, la construcció d’una barraca tradicional al Centre d’interpretació de les barraques de Sant Jaume d’Enveja, o la rehabilitació del Convent de Sant Salvador a Horta de Sant Joan.

Un cop acabat el Pla de dinamització turística, no obstant, el Consorci encara comptarà amb altres projectes que s’han iniciat durant aquests anys, com són el servei de desenvolupament local, la coordinació del Pla estratègic de turisme de les Terres de l’Ebre i la creació de producte turístic, o l’execució dels ajuts complementaris del Pla de dinamització turística. Aquest darrer paquet d’actuacions van destinades a promocionar i comercialitzar els productes creats amb el Pla de dinamització turística i es finançaran a través d’un ajut de gairebé 177.000,00 € concedits per l’Institut de Turisme d’Espanya.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.