L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA APROVA AL PLENARI EL RECOLZAMENT DE LA FESTA POPULAR DELS BOUS A LES TERRES DE L’EBRE

dimarts, 22 de setembre del 2009

Des de el Gabinet de Premsa de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que en el plenari del passat Divendres 17 de Setembre,es va aprovar el recolzament de la Festa popular del bous a les terres de l’Ebre.
Dani Andreu, Alcalde de l’Aldea:”Un fet que per les nostres terres es summament rellevant, ja que es va aprovar una moció de recolzament a la festa tradicional dels bous a les Terres de l’Ebre. Una festa tradicional que es veu agredida,per una sèrie de col·lectius que no entenen el sentit tradicional de la nostra festa,no entenen el respecte absolut que tenim natros vers als bous,no entenen el que és fonamental a les festes de les Terres de l’Ebre i a les festes dels bous que són la nostra cultura.Esta moció va encaminada d’alguna manera a que la festa dels bous a les terres de l’Ebre sigui reconeguda ,i no tan sols a nivell tradicional sinó a nivell legal.
Això és el començament , i esperem que es sumen la resta de pobles, la resta d’aficionats i de col·lectius taurins, per conduir una iniciativa legal al Parlament de Catalunya, per a que es puguin declarar les nostres festes legals,culturals i tradicionals.”
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.