LA NOVA LLAR D'INFANTS OBRE ELS PORTES AL NOU CURS ESCOLAR

dimarts, 8 de setembre del 2009

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem que del passat 1 de setembre,a les 8:30 del matí es van obrir oficialment les portes de la nostra llar d'infants municipal, el Bresol del Delta
Ada Bedòs, Regidora d’Educació:"Els encarregats d'inaugurar aquest complex educatiu han estat 33 xiquets i xiquetes del nostre poble i 2 més de poblacions veïnes .De cara al gener n'hi ha matriculats 6 més, que començaran el seu curs escolar. Com es habitual els plors dels més petits del nostre poble, s'han deixat sentir durant el matí, tot i que durant la jornada de la tarda l'ambient ha estat molt bé, algun ha seguit els seus plors, però la resta semblaven estar com a casa. L'equip directiu i les educadores mostraven el seu entusiasme i il·lusió, en l'arribada d'aquest dia, que tan esperaven.
La llar d'Infants municipal de l'Aldea, el Bresol del Delta, té les seves portes obertes , des de les 8:30 del matí fins les 19:00 de la tarda, actualment hi ha 3 nens que es queden a dinar. De moment no hi ha servei de càtering, i les famílies són les encarregades de portar el menjar dels seus fills/filles, les educadores seran les que duran a terme les tasques de donar-li el menjar i donar el servei d'acollida de les 13:00 fins les 15:00.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.