EL PLA TAC(TECNOLOGIA D’APRENETGATGE I CONEIXEMENT) AL CEIP MARIA GARCIA CABANES

dimarts, 20 d’octubre del 2009


Us adjuntem nota de premsa emesa des de el CEIP Mº Garcia Cabanes d el'Aldea
e3004037@xtec.cat

EL PLA TAC(TECNOLOGIA D’APRENETGATGE I CONEIXEMENT) AL CEIP MARIA GARCIA CABANES
En el nostre centre, aquest curs, estem engegant el Pla TAC. Aquest pla consisteix en potenciar la competència digital en el nostre alumnat. Aquesta competència inclou que els xiquets i xiquetes no només sàpiguen utilitzar els ordinadors com a eina per escriure i realitzar els seus treballs amb una presentació més acurada. També inclou que sàpiguen com trobar informació fiable a la xarxa d’Internet, com relacionar-se mitjançant aplicacions socials tipus Facebook o Twitter sense córrer cap perill la seva intimitat. Inclou a més la possibilitat d’intercanvi mitjançant e-mail amb escoles de l’entorn proper o llunyà. Però sobretot, i el més important, és que aquest pla contempla la possibilitat que els nens i nenes no estudien els continguts de Primària només amb llibre, llapis i paper, sinó que puguin utilitzar els ordinadors per realitzar exercicis i practicar de manera molt extensa, visual i intuïtiva els objectius principals del currículum.
Pel que fa al professorat ens permetrà organitzar el centre, reunions, documentació, etc, d’una manera més eficaç i continuar com fins ara fent servir els recursos informàtics per avaluar l’alumnat.
Tot això no seria possible sense tenir el suficient material informàtic com portàtils, impressores, canons, etc. Aquest material ens ha arribat mitjançant el Departament d’Ensenyament amb 5 portàtils i sobretot per part del nostre Ajuntament el qual ens ha proporcionat una partida de 7 ordinadors portàtils i una impressora en color làsser.
Des de l’escola expressem el nostre agraïment per comprendre tan bé la nostra tasca educativa i les nostres necessitats com a docents.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.