El president del Consell Comarcal del Baix Ebre es reuneix amb els alcaldes de la comarca per millorar la gestió dels serveis comarcals

dimarts, 13 d’octubre del 2009


El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani Andreu, ha iniciat una sèrie de reunions de treball amb els alcaldes de la comarca del Baix Ebre per conèixer de primera mà la situació actual de la comarca i per millorar la gestió dels serveis comarcals.
Segons ha explicat Dani Andreu, l’objectiu d’aquestes reunions, que es fan als municipis de la comarca, és “conèixer directament el funcionament dels serveis comarcals”, i “escoltar les peticions i propostes dels alcaldes per millorar encara més els diferents serveis que el Consell fa als pobles de la comarca”. Andreu ha afegit que “la coordinació de polítiques d’interès comú en l’àmbit comarcal és i serà una de les prioritats de la meva responsabilitat com a president del Consell”.
Fins ara, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre s’ha reunit amb les alcaldesses de Tivenys i Paüls, i els alcaldes de Camarles i de Benifallet. Durant la segona quinzena d’octubre estan previstes les reunions amb la resta d’alcaldes de la comarca.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.