CURSOS D’APLICACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS

dimecres, 9 de desembre del 2009



Des de la Regidoria de Pagesia de l’Ajuntament de l’Aldea us enviem les fotografies de l’entrega de certificats, del passat 3 de Desembre, per l’obtenció del curs d’aplicació de productes fitosanitaris .
Durant l’any 2009 la Regidoria de Pagesia de l’Ajuntament de l’Aldea va realitzar un total de 4 cursos,3 cursos de nivell bàsic, i un de nivell qualificat. També s’ha realitzat un curs de nivell bàsic d’aplicació de productes fitosanitaris adreçat a jubilats.
L’Ajuntament de l’Aldea, està treballant per a que tota persona de la població aldeana pugui realitzar els cursos a l’Aldea, sense tenir la necessitat de desplaçar se fora de la població.
Des de la Regidoria de Pagesia us informem que a partir del gener de 2010 es realitzaran més cursos d’aplicació de productes fitosanitaris. Per més informació podeu contactar amb la Regidoria de Pagesia pagesia@laldea.og o bé passant per els oficines municipals .

Les fotografies que us enviem pertanyen al curs qualificat que es va realitzar el passat més de juliol, i la entrega de diplomes va tenir lloc el passat Dijous 3 de Desembre.
Els cursos han estat organitzats per la Regidoria de Pagesia de l’Ajuntament de l’Aldea, i han comptat amb el suport del Sindicat Unió de Pagesos,Unió de Petits Agricultors,Escola de Capacitació Agrària, i Institut per al Desenvolupament de la Formació i la Ocupació
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.