L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA S’AFEGEIX UN ANY MÉS A LA CAMPANYA: AQUEST NADAL, TASTA CATALUNYA

dimecres, 9 de desembre del 2009

Des de la Regidoria de Comerç i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que una any més s’afegeix a la campanya: Aquest Nadal Tasta Catalunya, engegada des de la Direcció General de Comerç del Departament d’innovació, Universitats i Empresa.
Míriam Ferrando, Regidora de Turisme: Tan des de la Regidoria de Comerç, com des de la Regidoria de Turisme, es dona plenament suport, a la campanya engegada pel Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, “Aquest Nadal, Tasta Catalunya”.La campanya, posa a l’abast d’institucions, entitats, associacions i empreses, a través del portal www.gastroteca.cat , un espai web on es facilita informació sobre els establiments que ofereixen lots de regal de Nadal, elaborats amb productes agroalimentaris de qualitat del país, i també es posa a l’abast de les empreses, l’opció d’incorporar-se a la campanya.

És per això que es suggereix, que es tinguin en compte els productes ebrencs, alhora de confeccionar i encarregar els lots de Nadal. Recolzar i promocionar els productes de les Terres de l’Ebre , per així incentivar el consum de proximitat i responsable, amb la confecció de lots de Nadal amb productes ebrencs.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.