LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ DE L’AJUNTAMENT DE L’ALDEA QUASI DOBLA L’AJUT PER L’ADQUISICIÓ DELS LLIBRES DE TEXT DELS ESCOLARS ALDEANS

divendres, 12 de febrer del 2010

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem que L'Ajuntament de l'Aldea , amb la seva voluntat de seguir ajudant a les famílies del nostre poble, obre la convocatòria per al proper curs 2010/2011 per a l'adquisició de llibres escolars. Els destinataris dels ajuts són els escolars de les famílies que assisteixen a centres escolars per cursar estudis d'educació infantil, primària, secundària o batxillerat.

Ada Bedòs ,Regidora d’Educació:”Aquestes ajudes han augmentat respecte el curs passat donada la greu situació econòmica que s'està vivint actualment. Es concedirà un ajut de 60€ per fill, si la família sol•licitant té uns ingressos inferiors 3 vegades el salari mínim professional, o si és família nombrosa.
Es concedirà un ajut de 50 € si la família sol•licitant no ostenta cap de les 2 condicions anteriors .
La tramitació dels ajuts es farà a les oficines de l'Ajuntament de l'Aldea, en horari d'oficina, amb la sol•licitud s'ha d'acompanyar la documentació necessària:

- declaració sobre l'impost de renda o declaració jurada en el cas que no estigui obligat a fer-la
- carnet que acrediti que es família nombrosa o certificat d'empadronament.

El termini per presentar les sol•licituds finalitza el 30 de juny de 2010.”.

Per qualsevol dubte o consulta no dubteu en passar per les oficines municipals de 9 a 14 h o be envieu un correu electrònic a educacio@laldea.org
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.