PREMI A LA MILLOR IMATGE COMMEMORATIVA DEL 8 DE MARÇ, "DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

divendres, 12 de febrer del 2010

Des de la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de l’Aldea, us informem de la nova convocatòria del premi a la millor imatge commemorativa del 8 de Març, “Dia Internacional de les Dones.
Des d’aquesta Regidoria, invitem a tota la població aldeana. Aquest any el premi està dotat en 3000 € i la imatge ha de fer referència al tema “ Les Dones i els Temps “
Us adjuntem la informació que ens arriba de l’ Institut Català de la Dona

Us informem que l’ Institut Català de les Dones convoca la setena edició del Premi a la millor imatge commemorativa del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. En aquesta convocatòria s'haurà de desenvolupar una imatge al voltant del tema 'Les dones i els temps'. En breu es publicaran les bases del premi al DOGC.
Com en edicions anteriors, s'haurà de desenvolupar una imatge al voltant d'un lema relacionat amb la commemoració de la diada. S'haurà de presentar en tres formats diferents: un cartell, un bàner per inserir a la pàgina web de l’ Institut Català de les Dones com a commemoració del 8 de març de 2010, i una postal que s'imprimirà i es distribuirà arreu de Catalunya.
La participació és oberta a totes les persones físiques amb residència a Catalunya, tant professionals com aficionades, a l'alumnat matriculat en centres educatius oficials del territori català, així com les persones membres de les comunitats catalanes a l'exterior.
En la valoració de la imatge, les persones membres del jurat tindran en compte el disseny, l’originalitat, l'impacte mediàtic i la incorporació d'aspectes innovadors. El premi està dotat amb 3.000 euros i enguany la imatge ha de fer referència al tema 'les dones i els temps'.
L'ús del temps és l'eix central del debat sobre els conflictes entre la vida laboral, personal i familiar que afecten tota la societat però que creen una tensió particular en la vida de moltes dones perquè participen en els treballs de mercat i alhora són responsables dels treballs de cura familiars i domèstics. La solució a aquest problema requereix replantejar les nostres prioritats com a societat, valorar la importància d'aquests treballs, realitzats majoritàriament per dones, reorganitzar el temps dedicat al treball de mercat i assumir les tasques familiars i domèstiques, corresponsablement, entre dones i homes.


Per qualsevol informació us podeu adreçar a la Regidoria d’Acció Social i Ciutadania
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.