L’ALCALDE DE L’ALDEA DANI ANDREU, S’ENTREVISTA AMB EL CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT L’HONORABLE SR. LLUÍS RECODER I MIRALLES

dijous, 22 de setembre del 2011

L’ALCALDE DE L’ALDEA DANI ANDREU, S’ENTREVISTA AMB EL CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT L’HONORABLE SR. LLUÍS RECODER I MIRALLES


Des de l’Alcaldia de l’Ajuntament de l’Aldea,us informem que L’Alcalde de l’Aldea Daniel Andreu, s’ha entrevistat aquest mati amb l’Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat Honorable Sr. Lluís Recoder i Miralles per tractar temes de gran importància del Municipi de l’Aldea.

Les qüestions abordades han estat totes de màxim interès, qüestions com ara l’Ampliació de terrenys industrials del Catalunya Sud o l’acabament de processos administratius que permetran disposar de superfície industrial a oferir a possibles empreses interessades, l’oferiment per part de l’Ajuntament de l’Aldea de terrenys d’equipaments per a ús públic ubicats a la urbanització de Martinsa Fadesa, el possible estudi de la finalitat del sector de Vinaixarop i la problemàtica del dèficit de les obres d’urbanització al casc urbà del municipi.

Per acabar, s’ha abordat la problemàtica de la Variant de l’Aldea. El Conseller i l’Alcalde ( les dues administracions), han acordat treballar conjuntament per requerir el reinici de les obres, i el Conseller proposarà una reunió amb el Secretari d’Infraestructures del Ministerio de Fomento Sr. Victor Morlan, reunió que l’Alcalde té la intenció que sigui amb l’assistència de tots els representants dels grups polítics del consistori de l’Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.