Bon debut amb victòria del Femení i empat del Juvenil

dilluns, 26 de setembre del 2011

Futbol Base

Amb una victòria per 2-3 les noies van començar el torneig de futbol 7 femení en camp del Benifallet. Un bon partit amb una actitud positiva i amb dos gols d'Arantxa en la primera part van posar l'avantatge per a les nostres, encara que abans del final les locals van descomptar perquè la primera part acabés per 1-2. En la segona l’ Aldeana va buscar i va buscar amb un gran treball des de la defensa cap a endavant i va aconseguir un autèntic golazo de Julia per posar el 3-1. El Benifallet va reaccionar i va arribar el 2-3 però les noies amb bona solidesa defensiva es van portar els tres punts per a casa.
En tant els nois del Juvenil no van poder amb l'Ascó en el debut a casa del torneig de 1º divisió juvenil. Un empat a zero que sap a poc, que va acabar amb un equip local jugant amb 9 jugadors ja que van ser expulsats per doble amonestació Lluc Gisber i Xavi Codorniu.