Segona derrota consecutiva de l’ Aldeana

dilluns, 26 de setembre del 2011

Tercera Catalana

En un partit on l'Aldea va posar el sacrifici, les ganes i la força, amb poc futbol, El Perelló es va portar els tres punts després de derrotar al local per 0-2.
L’ Aldeana no va jugar bé però el resultat va ser injust per que l'única ocasió que va tenir la visita i en una jugada dins de l’área local amb molts rebots van marcar el 0-1. Després van arribar les ocasions per als nostres però no va haver-hi sort de cara a porteria. La segona part va ser un domini total de l'equip local, amb moltes jugades convidades però pocs efectives per a la definició i diuen que “gols que es fallen es paguen en la porteria contrària” i això li va passar a l’ Aldeana per que quan estava bolcat buscant l'empat, en el descompte minut 92, El Perelló amb un home menys en una contra va marcar el segon gol que va definir el partit.

U.E. Aldeana: Jordi; Viudez, D. Mangriña, Aleix, Ignaci; Amador, Pujol, Cervellera, Pau Tomas; Alex Alegre i Jordi Martinez.
El Perelló: Gallego; Robert, Vicent,Navarro,Llatje; Tudella, Calid, Oriol, Chacon; Archi y Carranza.
Arbitro: Manuel Rodriguez Valles (Tarragona)
Canvis: Aldeana: Naijer x Pujol, J.J. Mangriñá x Alex Alegre, Rumbau x Jordi Martinez.
El Perelló: Ivan x Oriol, Guillem x Cahacon, Asencio x Archi, Enric x Llatjer.
Goles: El Perelló: Chacon (min 18) 0-1 Ivan (min 92) 0-2.