DERROTA I DECEPCIÓ

dilluns, 7 de novembre del 2011

Tercera Catalana
Derrota i decepció

Una imatge diu més que mil paraules, una altra derrota a casa, dolorosa amb poc futbol i massa incògnites. L'Ampolla es va aprofitar del baix moment que està passant l’ Aldeana i li va donar un correctiu de 0 a 2 i deixa als locals a la zona baixa de la classificació amb sol 7 punts en 9 jornades per davant del Tivenys, que solament va collir 3 empats, i el Catalonia B que les seves 3 únics punts els va treure a la seva casa enfront de L’ Aldea.

Un partit que als 5 minuts va arribar la primera variant local pel tall en el front d'Amador Cebolla que va haver de sortir del camp directe a urgències perquè li donin 4 punts, després van arribar les lesions, al canell dret d'Alex Alegre i una altra muscular, aquesta vegada en la cama esquerra, de Marc Viudez. A tot això dins del camp el visitant portava la iniciativa i en un córner Joan Rallo, Ex Aldeano, amb una precisa rematada de cap poso el 0-1 amb què acabava la primera part.

La segona part més del mateix, la falta de futbol i d'idees van fer que en cap moment l'Aldea entrés en el partit i pogués arribar a la porteria contrària. El visitant tranquil i ordenat va portar el ritme del partit i a mitjan la segona va posar el 0-2 definitiu que deixa als nostres amb un molt mal sabor de boca.