Futbol Base

dilluns, 7 de novembre del 2011

Els juvenils i les noies van ser els únics que van guanyar aquest cap de setmana, el cadet torna a sumar i empata, els infantils, benjamins i pre-benjamins van caure i els alevins no van jugar pel fort vent que el diumenge hi havia en el camp de la UNIÓ.
Els dirigits per Santi Foraster van aconseguir el seu quart triomf consecutius enfront de la Ebre Escola per 2 a 1 amb gols de XAVIER CODORNIU FIGUERES al minut 6 i MARC MONTESÓ PANISELLO al minut 11 per mantenir-se segon en la taula de posicions del campionat juvenil de primera divisió del grup 13.Les que també es mantenen a les primeres places de la lliga són la noies del futbol 7 femení que van aconseguir un bon triomf enfront de l'Arnes per 3 a 1 amb 2 gols de NURIA FALCÓ BERTOMEU i un de JULIA VENTURA REI. Els nois del cadet van aconseguir un meritori empat a 1 en camp del Tortosa amb gol de JULIÀ TORRUBIANO RODRIGUEZ.
Les derrotes del cap de setmana van ser per als infantils 0-5 enfront del Remolins Bitem, els benjamins 6-0 en la Ebre Escola i els Pre-benjamins 11-2 en Jesus i Maria.