LES OBRES DE LA VARIANT ES REINICIEN

dimarts, 8 de novembre del 2011




Ahir dilluns 7 de novembre es posaven a treballar les màquines a la variant de l'Aldea.




El passat dijous 3 de novembre l'empresa SANDO SA, es posava en contacte amb l'Alcalde de l'Aldea, per informar li que dilluns es reprenien les obres de la variant, i la paraula s'ha complert. Dilluns a primera hora del matí les màquines començaven a treballar i a refer els camins malmesos per aquestos 16 mesos de parada d'obres, degut a les retallades en les infraestructures.

Dani Andreu a peu d'obra atenia als mitjans de premsa content i prudent:
"Primer de tot informar vos que l'Ajuntament de l'Aldea convocarà una roda de premsa oficial , per desprès de les eleccions , en la que estirem tots els grups polítics del consistori.
Estem satisfets,esperançats i amb tota la il•lusió del món ,perquè aquesta obra, pugui ser d'una vegada per totes una realitat, i que pugui donar el servei que cal, eliminar el perill de la cruïlla de l'Aldea, i donar servei a tota la comarca, per i una millor mobilitat .

Agraeixo a tots els grups polítics , a totes les formacions que tenen representació parlamentària al Congrés dels Diputats, i en definitiva a totes aquelles forces , que han fet el que han pogut , perquè això fos una realitat. La gestió de l'Ajuntament també, no ha faltat, i finalment aquesta última reunió , que vam assistir a la Delegació del Govern a Barcelona, amb els tres grups representats de l'Ajuntament de l'Aldea, i amb representants del Ministerio de Fomento, en la que estava el Sr Victor Morlan, han donat els seus fruits .

Avui ho podem comprovar amb aquest reinici d'obres. Ara esperem que d'aquí 18 mesos les obres puguin estar enllestides .
Patirem tots i cadascun dels dies, perquè les obres no s'aturin de nou, ja que és una experiència que ja hem patit els aldeans. Des de l'Ajuntament facilitarem al màxim la feina perquè aquestes obres continuen , i exigirem que les administracions es comprometin com fins ara ho han fet".
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.