REUNIÓ SINCERA

dimarts, 13 de desembre del 2011

REUNIÓ SINCERA

Aquesta mateixa nit ha tingut lloc la reunió entre la plataforma d’afectats pel bloqueig dels comptes de la cooperativa i la junta rectora de la Cooperativa Aldeana.
Una reunió qualificada de sincera en la que la predisposició a trobar solucions passa per treballar plegats la junta i la plataforma,i esperar a que es finalitzi l’informe dels auditors
Ramon Carles president de la plataforma d’afectats, en declaracions a Antena Aldaia 22.30 h: "Hem preguntat com estava la situació a la junta rectora, i la situació està igual. La setmana passada van estar els auditors fins dimecres,tenien que fer un informe i la junta de la cooperativa encara no sap res de l'informe. Aquesta setmana tornen a estar els auditors segurament fins dimecres. No sabem res més i volem donar explicacions al poble".
De moment tant la plataforma com la junta rectora continuen a l’espera de que l’informe dels auditors els aporti llum al bloqueig dels 6 milions d’euros.

D'altra banda l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu, continua gestionant i agilitzant el més ràpid possible els casos de la gent de l'Aldea amb greus problemes econòmics,degut al bloqueig dels comptes bancaris de la secció de crèdit de la Cooperativa de l'Aldea. La gent continua passant per les oficines municipals , el degoteig és constant.
recordem que entre la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de l'Aldea i el Consell Comarcal del Baix Ebre han destinat 70.000 € per als casos greus.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.