LA REGIDORIA DE JOVENTUT ACONSEGUEIX MOBILITZAR UN CENTENAR D'ALDEANS EN LA PRIMERA GIMCANA D'ORIENTACIÓ NOCTURNA.

dissabte, 7 de juliol del 2012


Divendres 6 de juliol es donava el tret de sortida a un dels cap de setmana més actius de les Terres de l'Ebre ,la 8ena Trobada de Joves s'engegava amb un nou acte, La 1era Gimcana d'orientació nocturna, "El secret de la Torre".
Més de cent aldeans i aldeans que anaven des de el desplegament policial pels carrers de la població perquè ningú no prengués mal, passant pels voluntaris de la creu roja, els voluntaris de la gimcana , distribuïts pels punts estratègics de la població, i els 9 grups participants es donaven cita amb la prova nocturna
La prova començava amb l'explicació i lectura de les normes de la regidoria de Joventut Míriam Ferrando, a la plaça de l'Ajuntament. Tot seguit Angel Pino el president dels Diables d'Aldaia era l'encarregat de llençar el primer coet a les 22 h que donava el tret de sortida a la gimcana.
Els nou grups havien d'esbrinar el misteri amb mapes,proves i visitar els punts habilitats pels voluntaris que esperaven als participants disfressats i amb una ambientació molt ben acurada. Pageses,capellans,velles,bibliotecàries de l'època, i pirates eren alguns dels personatges que s'anaven trobant els participants de la prova nocturna.
Un gran decorat del Bar Sport, el Pub lo Trosset i el Restaurant la Llar amb el suquet de peus que donava gasolina als participants, feia de la nit d'estiu un decorat absolut dels carrers de la població que era plena de gent vestida de blanc i negre(com marcava la prova).
Quan feien falta 10 minuts per la mitja nit Angel llençava els 3 coets que indicaven que la gimcana finalitzava .El grup de Roch format per Josep Pagà,Imma Chavarriva,Toño Franch,Júlia Franch ,Maria Ribé i Mónica Benito aconseguien trobar el cofre soterrat amb la combinació 303 que l'aconseguien en una de les moltes proves que la organització els obligava a esbrinar.
La veritat es que no pareixia que fos el primer any de la gimcana d'orientació nocturna. Un 10 per als grups participants,per Míriam Ferrando regidora de Joventut, per Luisa i Alba del Casal de Joves, per tots els col•laboradors i voluntaris i per tot l'equip que va vetllà perquè els participants xalessin en la primera Gimcana d'orientació nocturna.
L'any que ve ,més i millor.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.