60 ALDEANS REPARTITS EN 8 GRUPS PARTICIPARAN EN LA PRIMERA GIMCANA DE TEMÀTICA NOCTURNA PELS CARRERS DE LA POBLACIÓ

dijous, 5 de juliol del 2012

Des des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que ja s'ha tancat el període de preinscripció per la participació de la 1 era Gimcana de temàtica d'orientació nocturna: "El Secret de la Torre".
Un total de 60 persones repartides en 8 grups intentaran esbrinar amb la primera gimcana nocturna el misteri que se'ls presenta.

A les 21.30h tindrà lloc la concentració de totes les colles participants a la plaça de l’Ajuntament de l’Aldea. Se’ls donarà a cada portaveu de grup un mapa , la tarja de participants i les normes del joc. Es llegirà la historia on a partir d’aquí la gent haurà d’anar buscant llocs, proves i coses.
Han de passar totes les proves , el grup que no hagi passat per tots els punts no serà vàlid. Un cop llegida la historia es llençarà un coet, i ja començarà la gincama,i cada grup agafarà el rumb que voldrà.
Un cop s’hagi trobat el que es busca o hagin desxifrat alguna cosa es llençaran 3 coets,per indicar la fi de la gimcana.

Si esteu interessats en veure la sortida de les colles aquest divendres 6 de juliol a les 21.30 h us esperem davant de la Casa de la Vila.
Per qualsevol informació addicional podeu posar-vos en contacte per telèfon amb el Casal de Joves 977 45 19 61.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.