CARTA D'AGRAÏMENT DE DANI DAZA,EMPRESARI ALDEÀ I GERENT DEL PUB LO TROSSET

dimarts, 25 de setembre del 2012


Passades les Festes Majors 2012 tinc la necessitat de dirigir-me a tots els aldeans,perquè un any més heu tornat a confiar en l'equip de "Lo Trosset",on tots junts hem fomentat bon ambient,diversió,disbauxa...etc, i com no ,hem fet poble!.

Dit això us dono les gràcies a tots,també m'agradaria que s'assabentés tot el poble que aquest any això ha estat possible pel gran esforç de l'Ajuntament de l'Aldea,que ha vetllat perquè la joventut des de 1 fins a 99 anys tingués una carpa jove  , adequada amb totes les comoditats que tots els aldeans es mereixien. Per tant dono les gràcies a la regidora de Joventut Míriam Ferrando per la proximitat amb la joventut i amb la implicació ,que ha tingut en aquest espai jove. També al regidor de Festes Simón Falcó , al que li estem agraïts pel bon fer i el recolzament que ens ha donat. Moltes gràcies Ajuntament de l'Aldea !.Confiem amb vosaltres perquè l'any que ve més i millor!.

Aldeans no ens hem d'oblidar d'aquests veïns tan tolerants i respectuosos que hem tingut. Jo em trec el barret davant d'aquests aldeans que ens han deixat xalar i treballar.Gràcies veïns de les festes!,tant de bo tots fossin con vosaltres ,fins aviat!.

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.