GUIA DIDÀCTICA TORRE DE L'ERMITA DE L'ALDEA.

dilluns, 24 de setembre del 2012

Des la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Aldea us informem  que ja podeu disposar de la guia didàctica de la Torre de l'Ermita de l'Aldea.

La descàrrega de la guia la podeu realitzar-la des de els webs :www.laldea.org i des de www.infoaldaia.info .

Aquesta guia pretén  ser una eina de treball per  les diferents escoles i centres d’educació secundària els quals, en el marc de la seva activitat docent, vulguin realitzar una activitat extraescolar amb els seus alumnes.

 

La guia consta d’una breu explicació del que són les torres de guaita i de la seva importància històrica alhora que proposa tot un seguit d’activitats didàctiques que el professorat pot proposar als seus alumnes.


La guia ha estat realitzada des de la regidoria de Turisme, consta de 42 pàgines i podràs trobar la informació sobre el context territorial i històric de la Torre de l'Ermita, la inserció curricular del projecte, enfocat a alumnat del Cicle Superior de Primària extretes del currículum de primària del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També disposareu d'activitats del treball previ i posterior a la sortida,recursos complementaris i bibliografia.

 

Míriam Ferrando regidora de Turisme:" La guia pretén obrir-la el centre d’interpretació de les torres de guaita als diferents centres docents; independentment del seu enfocament estrictament turístic creiem que des del punt de vista de l’educació també ens pot ajudar a potenciar aquest actiu turístic i/o històric tan important i volgut per al nostre poble obrint la torre de l’ermita a tots els nens i nenes que la vulguin visitar i aprendre d’ella.”

 

Us adjuntem la informació necessària per poder concertar visites a la Torre de l'Ermita

Informació i reserves

Població: l’Aldea
Adreça: Ajuntament de l’Aldea - Av. Catalunya s/n
Telèfon: 977 450012
Horari: Dissabtes, diumenges i festius de 11 a14h. Cal avisar si es necessita guia.
Titularitat: Ajuntament de l’Aldea

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.