SATISFACCIÓ CONTINGUDA

dimecres, 3 d’octubre del 2012

L'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu i el Tinent Alcalde Simón Falcó ahir dimarts 2 d'octubre es reunien en representants del Ministeri de  Foment per analitzar l'estat de les obres.
L'any 2013 l'Estat invertirà 5,9 milions d'euros per l'acabament de les obres de la variant al seu pas per l'Aldea . Dani Andreu i el Tinent Alcalde Simón Falcó ahir dimarts 2 d'octubre es reunien a Barcelona en representants del Ministeri de Foment per analitzar l'estat actual de les obres de la variant.
Dani Andreu, Alcalde de l'Aldea:"Coneguda la  notícia de la sortida a escena de l'avantprojecte dels pressupostos de l'Estat Espanyol, veiem que tenim una partida de 5,9 milions d'euros,que es destinarà a l'acabament ,si es possible, de la variant de l'Aldea. La lectura que fem des de l'Ajuntament  és positiva. La entrevista que vam tenir ahir a Barcelona amb representats del Ministeri de Foment se'ns va comunicar que aquesta partida serviria per acabar l'obra a finals del 2013.La resta de partides destinades per l'any 2014 i 2015 són complementàries,per expropiacions, per ajustos de preus o inclús de la pujada de l'iva. Ens trobem baix un plantejament que dóna esperances ja que les obres van a molt bon ritme,hi han una sèrie de condicionants que així ho indiquen i podem estar a les acaballes d'aquest malson que tan preocupa als aldeans".
La matinada d'ahir Andreu assistia a la col·locació de la primera estructura dels ponts que creuen la carretera L'Aldea -Tortosa de la Variant, a més el complex desviament de la via del ferrocarril obliga a que l'obra estigui acabada el més aviat possible .A hores d'ara un 61 % de l'obra de la variant ja està executada i els 5,9 milions d'euros per acabar la  variant faran que la llarga lluita dels aldeans arribi per fi a bon port.
Ahir dimarts sense anar més lluny un nou accident de trànsit va tenir lloc a l'Aldea on malauradament amb 2 camions implicats en un xoc es van endur una nova víctima mortal, que es suma a un altre atropellament d'una noia la setmana passada.

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.