L'ALDEA TERRITORI D'ACOLLIDA DELS JUTGES DE PAU DE TOTA CATALUNYA

dimecres, 24 d’octubre del 2012


 

Aquest dissabte 27 d'octubre l'Aldea acollirà més de 200 Jutges de Pau de tota Catalunya per commemorar els 25 anys de l'Associació Catalana
en Pro de la Justícia (ACPJ).

Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea us informem que aquest dissabte 27 d'octubre l'Aldea acollirà de nou a l'Associació Catalana en Pro de la Justícia amb l'acte anual que organitzen cada any a una població Catalana.

Fa 3 anys l'Associació ja es va donar citar a l'Aldea ,i enguany com a data important  l'ACPJ repeteix de nou a la població Aldeana, ja que es compliran els 25 anys de l'Associació Catalana en Pro de la Justícia i s'atorgarà el reconeixement als socis, persones i entitats que han destacat en la defensa i desenvolupament de la justícia de pau .

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert i Català; la Consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno Jubero; el president de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, Xavier Ten Figueras, i l’ Alcalde de L’Aldea, Daniel Andreu i Falcó, presidiran l'acte de dissabte 27 d'octubre  a les 13:00 hores, i el lliurament de les distincions de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia, que tindrà lloc a la Masia Pla del Catalans de L’Aldea. A l’acte hi assistiran també els membres de l’Associació i altres personalitats del món del dret i la justícia.

Dani Andreu Alcalde de l'Aldea:"Mostrem una grandíssima satisfacció que ens dona l'ACPJ de celebrar el seu 25 aniversari al nostre poble i a la masia Pla dels Catalans. Serem territori d'acollida per aquesta gent que tan sacrifici fan per la nostra societat , i al mateix temps tindrem l'orgull de rebre  totes els autoritats com la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert o la Consellera de Justícia, M. Pilar Fernández Bozal entre les moltes autoritats que tindrem al nostre poble. Una oportunitat de que l'Aldea sigui noticia en positiu,una oportunitat per tal d'acollir a una organització tan important com és l'ACPJ i sobre tot un reconeixement al nostre Jutge de Pau que tan s'ho mereix per la seva constància. per la seva discreció i pel seu compromís amb el poble".

Jose Fernando Rico Castaño Jutge de Pau de l'Aldea i membre de l'ACPJ:"Cada any l'associació fa una trobada per commemorar els que fa 20 anys que són jutges. Fa 3 anys ja es va fer a l'Aldea i van quedar molt contents, per això enguany es fa de nou, ja que complim 25 anys. Tindrem l'acte de rebuda de les autoritats a l'ajuntament per firmar el llibre d'honor i tot seguit l'acte continuarà a la Masia Pla dels Catalans on es farà l'entrega de distincions. També es farà entrega de medalla a l'excel·lentissim Sr .Francesc de Paula Caminal  que rebrà la Placa al mèrit d'Or per part de l'ACPJ".

En acabar l'acte es farà un dinar de germanor a la Masia Pla dels Catalans.
Des de l’any 2004, l’associació, que aglutina més del 80% dels jutges de pau a Catalunya, distingeix anualment les persones o entitats que han destacat en la defensa de la figura dels jutges de pau i per la seva col·laboració amb aquest servei.

L’acte institucional serà a les 12.15 h a l’ajuntament amb la rebuda de les autoritats i la posterior signatura del llibre d’honor per part de les dues. A les 12.45 h a la Masia Pla dels Catalans  tindrà lloc el Lliurament de distincions de l’Associació Catalana en Pro de la Justícia (ACPJ).
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.