L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA INFORMA

dijous, 15 de novembre del 2012

En relació a les consultes efectuades per diversos ciutadans i també a algunes informacions o opinions aparegudes per diversos mitjans, l’Ajuntament de l’Aldea vol fer constar que:
La tarifa d’aigua que s’està aplicant a l’Aldea és la que s’aplica des del 02/04/2009 i en quant pel que fa a la tarifa de clavegueram és la mateixa des de 01/01/2008. Per tant, no hi ha...
hagut cap variació de la tarifa
d’aigua i clavegueram en tot l’any 2012, a excepció del canvi del tipus impositiu de l’IVA que ha passat del 8% fins al 10% en el cas de l’aigua i el clavegueram i del 18% al 21% en el cas de la conservació que es va produir des de 01/09/12 i que és un impost sobre el qual no es pot fer cap mena d’actuació.
No obstant, és remarcable el fet de que dins de la factura de l’aigua a més de l’IVA hi ha un altre impost que és el CANON DE L’AIGUA que estableix l’ACA que sí que ha sofert importantíssimes i nombroses variacions des de gener del 2011 fins a l’última llei de 23 de març de 2012 i que han fet que l’import total de la factura d’aigua hagi pujat considerablement, però es tracta d’un impost establert per l’ACA.
L’ajuntament de l’Aldea no ha pres cap iniciativa per a pujar ni un cèntim la tarifa de l’aigua del nostre municipi.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.