PRESENTACIÓ LLIBRE BOLETS DEL PORT

dissabte, 17 de novembre del 2012

Des de la Biblioteca Torres de l'Aldea us donem les gràcies als assistents d'ahir divendres  nit a la presentació del llibre de Bolets del Port, presentat pel sr. Manolo Arrufat, acompanyat del sr. Jordi Fontanet,membres de l'Associació de Micologia de les Terres de l'Ebre "Bitxac". Una conferència molt profitosa que ens han donat a conéixer i a saber de 150 espècies de bolets de les 900 que hi ha per la zona del Port, Maestrat, Matarranya i Terres de l'Ebre.
A la Biblioteca tenim alguns exemplars d'aquesta nova edició per si esteu interessats en llegir-los.



El dia 16 de novembre a les 22h i al saló de Plens de l'ajuntament de l'Aldea tenia lloc la presentació del llibre Bolets del Port. Maestrat, Matarranya, Terres de l'Ebre, editat per l'Associació de Micologia de les Terres de l'Ebre "Bitxac" i el Grup de Recerca Científica Terres de l'Ebre (Autors: Manolo Arrufat, Sergi Boix, Salvador Cardero, Jordi Fontanet, Adrián Grau, Pere Luque, Joan Moisés, Pere Prats, Jesús Rodríguez. Ferran Royo i Benjamín Solà).

Bolets del Port, Maestrat, Matarranya, Terres de l'Ebre pretén no ser el darrer dedicat a la micologia, tanmateix, és un llibre complet en si mateix i molt didàctic, on el boletaire hi trobarà la immensa majoria dels bolets que es poden localitzar habitualment territori. Manolo Arrufat ens va fer una petita introducció dels bolets més coneguts del terreny i petites explicacions i anècdotes.
Els autors han aconseguit fer una obra d'un gran rigor que ha comptat amb la col·laboració de molts micòlegs professionals i aficionats, especialment del professor de la Universitat de Barcelona Jaume Llistosella que, a més, ha tingut la generositat de redactar-ne el pròleg
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.