FIRA DE SANTA LLÚCIA A L'ALDEA

dimecres, 12 de desembre del 2012


Des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Aldea,us informem que aquest diumenge 16 de desembre tindrà lloc la segona edició de la Fira de Santa Llúcia a l'Aldea al pavelló poliesportiu municipal de 10.00 h a 14.00 h i des de les 16.00 h fins les 21.00 h.


Estela Estorach regidora de Comerç:" Per segon any consecutiu se realitza la Fira de Santa Llúcia a l’Aldea, una nova alternativa de promoció per al comerç i una nova manera de donar a conèixer les novetats que cada comerciant ofereix, entre elles, els seus productes i la seva feina.
Des de l’Ajuntament de l’Aldea, la regidoria de Comerç i l'associació de comerç hem volgut fer força i donar una important rellevància al comerç del poble.
La cosa està clara, si el teu veí em compra, jo compro al veí, l’altre veí ho fa exactament igual, així estem potenciant l’economia del poble, quedant-se el benefici al poble i fent créixer el poble.

Aquesta és una filosofia de la qual ens hem de sentir molt orgullosos ja que és el petit i mitja comerç que es caracteritza de la seva familiaritat, humilitat i moralitat vers una situació que dia a dia és mes complicada.

Recordo que en dissabte agafava la bicicleta i anava a fer la compra de la setmana,i de llavors de ben joveneta ja adquireixo productes que ens ofereixen les botigues del poble, ja siguen tovalloles, productes de neteja, sabates, begudes, menjar, roba, joguines, el que tenim,ja  que tenim moltes coses.
Jo crec fermament amb el comerç del poble, és la nostra gent i hem de tenir cura els uns dels altres i quan vaig començar a sentir que pels pobles del voltant es feia una fira de Santa Llúcia, pensava, i aquí a l’Aldea no se’n fa cap?.Ara tenim la oportunitat de gaudir-ne d’una, no la desaprofitem.

En aquesta fira  on participa majoritàriament comerç també es dedica un espai als xiquets i xiquetes, hi ha castells inflables, pintura i el pare Noel.
Així que no hi ha cap excusa possible per quedar-se a casa, des de la regidoria de comerç encoratjo als aldeans i aldeanes a sortir aquest diumenge, tan si es tenen nens i nenes, com no, a poder veure, comprar, i sobretot participar en aquesta exposició de comerços que va des de perruqueries, queviures, flors, joguines, bijuteria fins articles de perfumeria entre altres."

 

 

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.