L'AJUNTAMENT DE L'ALDEA SIGNA L'ADHESIÓ A ÒMNIUM CULTURAL

dissabte, 1 de desembre del 2012


Des de l'Alcaldia de l'Ajuntament de l'Aldea,us informem que aquest mateixa tarda de  dissabte 1 de desembre ha tingut lloc a les 17.30 h al Saló de Plens de la Casa de la Vila  l'adhesió a Òmnium Cultural fent un pas més l'Aldea  per la Cultura i per la Llengua Catalana.
 
L'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu ha llegit un manifest i s'ha signat el document d'adhesió a Òmnium Cultural .L'Acte han assistit Dani Andreu Alcalde de l'Aldea,Míriam Ferrando regidora de Joventut,Estela Estorach regidora de Cultura,la vocal de la junta Rita Marzoa i la Presidenta d'Òmnium Terres de l'Ebre Dolors Queralt.

Òmnium Cultural compta amb prop de 30.000 socis i 28 seus territorials, agrupades en 10 demarcacions per tot el territori. Amb la Federació Llull (Acció Cultural del País Valencià i l’Obra Cultural Balear), l’entitat coordina les seves accions portades a terme en el marc dels Països Catalans.  Òmnium defensa i promou la llengua i la cultura catalana i la identitat nacional de Catalunya. Fomenten la cohesió social i l’ús del català amb els programes “Voluntaris per la llengua o pressiona al govern per a que reclami l’etiquetatge en català entre d'altres accions que pots seguir des de el seu web www.omnium.cat

Després de la signatura les autoritats s'han desplaçat  fins al Casal de Joves , on els xiquets i xiquetes de l'Esplai 4 Torres,juntament amb els monitors  han prepararan una activitat relacionada amb la llengua catalana. Els menuts han interactuat amb els membres de Òmnium Cultural ,ensenyant-los els dibuixos realitzats amb Catalunya i els han preguntat les seves inquietuds.


 

 

 

 

 

 

 

 

 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.