APROVAT EL PRESSUPOST MUNICIPAL DEL 2013

dimarts, 29 de gener del 2013


Al plenari d’ahir al mig dia retransmès per Antena Aldaia es va aprovar el pressupost del 2013 que té com a elements significatius la reducció del capítol I (despesa de personal), del capítol II (despesa corrent) i de la partida de festes populars.

En quan a les inversions es poden destacar les assignacions per a camins municipals, la possible finalització del Centre de Dia per a la Gent Gran, la substitució de lluminàries per a l’adequació a la normativa i d’estalvi energètic, la construcció de noves instal·lacions esportives, vestidors per a la Pista Coberta i la ubicació de dos nous parcs infantils.

Destaquem el manteniment d’ajuts a les entitats, les subvencions per a l’adquisició dels llibres de text i estudis a distància i que la partida de despesa social ha passat de 15.100 € a 30.000 € amb l’objectiu  d’atendre les necessitats bàsiques de les famílies més afectades per la crisi. Partida que prevenim que pot ser encara més ampliada si així fos necessari.

Tot això complint les estrictes premisses de la nova llei  d’estabilitat pressupostària. Aquest pressupost ha estat possible gràcies a una bona situació financera del nostre ajuntament i amb la satisfacció que significa per l’equip de govern no haver tingut que prendre cap decisió pròpia que suposi un augment dels impostos per a les famílies de l’Aldea.
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.