INAUGURACIÓ LOCAL ATETATE A L'ALDEA

dissabte, 23 de febrer del 2013

 
A les 16.30 h s'ha inaugurat aquesta tarde el nou local d'ATEATE (Associació Trastorns de l’Espectre Autista Terres de l’ Ebre) a les Grangetes de l'Aldea .El President de l'associació Joan A. Ramírez ha fet entrega d'una placa a Dani Andreu, Alcalde de l'Aldea i ha agraït profundament  el tracte rebut per l'Ajuntament, per l'Alcalde  i pel poble de l'Aldea per assistir a la inauguració del local.
ATEATE (Associació Trastorns de l’Espectre Autista Terres de l’ Ebre) és una associació relativament jove. Fou constituïda a finals de 2008 per 6 famílies de Tortosa i Xerta amb el propòsit de donar a conèixer a les Terres de l'Ebre aquests trastorns i mirar d’aconseguir unes millors condicions per als familiars afectats.
Durant aquests 4 anys s’ha fet molta feina de difusió, conscienciació, formació, suport, coordinació,… Però sobretot s'ha aconseguit crear una servei d’intervenció psicològica que arriba on no ho fa el servei públic, i que dóna als afectats i a les seves famílies una sèrie de recursos que abans no existien al nostre territori.
Actualment ATATE dona servei a 60 famílies de Terres de l’Ebre, i té un equip format per 2 psicòlogues, que previsiblement serà ampliat aquest any.

 
 

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.