El Consell Comarcal del Baix Ebre inaugura una àrea de lleure a l’Ermita de l’Aldea

dimarts, 21 de maig del 2013



 

El Consell Comarcal del Baix Ebre inaugura una àrea de lleure a l’Ermita de l’Aldea

Amb la finalitat de donar servei als diferents usuaris que transitaran per la nova ruta cicloturística que unirà, mitjançant la Via Verda, el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha inaugurat una {rea de lleure que s’ha realitzat als terrenys de l’Ermita de l’Aldea.

A la inauguració, que s’ha realitzat en el marc de les Festes de l’Ermita, ha assistit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, l’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, i el president del Patronat de l’Ermita, Mossèn Víctor Cardona. A banda, també ha assistit el vicepresident de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Royo, el conseller de Turisme, Alfredo Ferré, i el conseller d’Esports i Joventut, Carlos Gilabert. A més, també han assistit els diferents regidors i regidores de l’Ajuntament de l’Aldea i els diferents membres del Patronat de l’Ermita.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que

"des de l’ens comarcal s’està realitzant una aposta clara i decidida per tal de dinamitzar el turisme del territori impulsant la Via Verda". En aquest sentit, Soler ha apuntat que "aquesta àrea de lleure permetrà, als diferents usuaris de la ruta, gaudir d’una zona d’esbarjo i relaxament enmig d’un entorn natural immillorable"

L’alcalde de l’Aldea, Dani Andreu, ha agraït l’actuació que ha exercit el Consell Comarcal del Baix Ebre al municipi aldeà. Andreu s’ha mostrat convençut que
"aquesta àrea de lleure esdevindrà un nou punt de trobada per als habitants del municipi, així com també pels diferents turistes i usuaris de la ruta".

En la mateixa línia, el president del Patronat de l’Ermita i mossèn de la Parròquia de l’Aldea, Víctor Cardona, s’ha mostrat satisfet pel resultat final del projecte i ha subratllat
"la implicació constant i las tasca exercida de l’ens comarcal en l’adequació d’aquesta àrea de lleure". Cardona també ha volgut agrair les facilitats i la feina realitzada per l’Ajuntament de l’Aldea i, especialment, en la portada de l’aigua potable a l’{rea de lleure.

L’Àrea de lleure, promoguda pel Consell Comarcal del Baix Ebre, amb una inversió de 17.000€, compta amb un panell informatiu per tal de seguir adequadament el recorregut per la ruta, així com taules de pícnic, gronxadors, una font i zones d’esbarjo i relaxament. Per la seva banda, l’ajuntament de L’Aldea ha executat l’obra de la portada d’aigua potable a l’àrea de lleure i a la pròpia Ermita.


 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.