ELS VETERANS CAMPIONS DE LLIGA

dimarts, 21 de maig del 2013


ELS VETERANS CAMPIONS DE LLIGA

En un gran partit amb un triomf per 4-1 davant de La Cava, l'A V. Aldeana es va proclamar CAMPIÓ de lliga de la temporada 2012-2013 a falta de dues jornades per disputar del torneig de Veterans de les Terres de l 'Ebre.

En un gran treball col · lectiu amb gols de Juanjo, Lluís i 2 de Toni Prats van posar la cirereta al pastís que van anar elaborant partit rere partit durant tota la temporada comandats per Ivan Bertomeu, de vegades des de la banqueta i altres des de dins del camp.

Un planter de 42 jugadors, un grup compacte que a part de conèixer fa anys i jugar junts en molts casos des del futbol base de la UE Aldeana fins ara, van complir el seu principal objectiu i van segellar una temporada impecable amb l'obtenció a principi de temporada de la COPA TERRES DE L'EBRE I LA LLIGA 2012-2013.

Els nombres d els campions són envejable ja que a falta de dues jornades per jugar, aquest cap de setmana visiten al Ulldecona i el proper reben la Rapitenca, en 26 partits disputats, van guanyar 23, empatar 1, perdre 2, 124 Gols a favor i 26 gols encaixats.

FELICITATS I ENHORABONA
Mario Guerrera
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.