La construcció de la variant de la N-340 a l'Aldea encara la recta final

dilluns, 10 de juny del 2013

La construcció de la variant de la N-340 a l'Aldea encara la recta final
L'alcalde Dani Andreu celebra que s'estiguin complint els terminis marcats i ja es prepara una nova acció per reclamar l'A7

L'Aldea (ACN).- La variant de l'Aldea, al Baix Ebre, podria estar en funcionament a finals d'any, un cop el Ministeri de Foment ha anunciat que s'inicien els últims treballs en els accessos de la nova infraestructura, unes obres que s'allargaran tres mesos. L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, s'ha mostrat molt satisfet perquè el poble està a punt d'aconseguir una reivindicació històrica. Andreu ha defensat que l'Aldea té ara una oportunitat per convertir-se un nexe de comunicació i fa una aposta perquè es bolquin esforços en aprofitar aquesta situació estratègica per al desenvolupament del poble i del territori. Paral·lelament, Andreu i altres alcaldes de la zona visiten dijous Madrid per reclamar l'autovia A7.
El Ministeri de Foment ha anunciat l'inici, aquest cap de setmana, de les obres de l'accés sud de la nova variant de l'Aldea amb la N-340. Aquests treballs es preveu que durin tres mesos. Durant el mes de maig ja es van iniciar els treballs a l'accés nord que ha d'enllaçar la nova circumval·lació amb les entrades de l'Aldea i Camarles pel nord, i de l'Aldea i Amposta pel sud. La connexió de la variant a la N-235 (l'autopista AP-7) ja està gairebé enllestida.

Per a Dani Andreu, alcalde de l'Aldea, amb aquestes actuacions es ve complint amb els compromisos de l'estat espanyol de posar en marxa la nova variant aquest 2013. "Es confirma que la variant podria estar en funcionament a finals d'any i això per al poble és una alegria després de tants anys de patiment i de reivindicar la necessitat d'alliberar la població de l'Aldea de la cruïlla de la N-340", ha recordat l'alcalde. "Aquella via que tanta vida li ha donat al poble, s'havia convertit en un problema molt greu per a la convivència i la seguretat del poble", ha afegit.

Andreu ha aprofitat per demanar a les administracions i a la societat ebrenca que, amb la posada en marxa de la variant, es faci una aposta clara per aprofitar la situació estratègica i de comunicacions de la zona de l'Aldea. Per a l'alcalde suposa una "oportunitat" per explotar la situació i millorar les superfícies industrials. "Que sigui un bé per a l'Aldea, però estic segur que significarà un molt bé per a les nostres comarques", ha assegurat.

Reivindicació per l'A7

A punt de tancar-se aquesta batalla d'infraestructures a l'Aldea, els alcaldes de la zona no abaixen la guàrdia. Ara les forces es centraran en la demanda de l'autovia A7 al seu pas per les Terres de l'Ebre. El proper dijous, els alcaldes del Perelló, Camarles, l'Ampolla i l'Aldea, viatjaran a Madrid, per traslladar al Ministeri de Foment aquesta reclamació.

Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.