LA JOVENTUT ALDEANA MOBILITZADA PER LA NOVA EDICIÓ DE LA GIMCANA NOCTURNA

dilluns, 8 de juliol del 2013

Des  de la regidoria de Joventut  de l'Ajuntament de L’Aldea us informem que aquest passat divendres 5 de juliol de 2013 tenia lloc a l'Aldea la segona edició de la gimcana nocturna organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Aldea i que va comptar de nou amb un elevat índex tant de participants com de voluntaris que feien les mil i una als participants que intentaven desvetllar el misteri.

13 grups participants que realitzaven el Camí de Santiago i on els participants havien de passar per varis punts que simulaven les poblacions del camí . Cada població tenia les seves costums els seus encants, hi havien de passar una prova per poder seguir esbrinant l'enigma. Des de miners, terrissaires, una família, pastors, uns excursionistes alemanys acampats fent el camí , un cec i una muda, personatges que donaven molt de color a la gimcana.
Avui per avui que hi ha tanta controvèrsia amb les llengües, aquesta gimcana ha volgut fer un incís a la importància que tenen uns valors com són la cooperació , la ajuda entre les persones i la comunicació. De fet així ens ho ha demostrat aquesta prova. Molts personatges que els participants s'han trobat es comunicaven amb llenguatges diferents, però això no ha estat cap impediment, ja que amb l'esforç de tots, han aconseguit arribar al punt final que tots tenien en comú: Trobar al peregrí desaparegut !!
















Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.