PÒDIUM BENJAMÍ I ALEVÍ PER AL CLUB PATÍ L’ALDEA

divendres, 5 de juliol del 2013

Des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de L’Aldea us informem que aquest passat cap de setmana del 29 i 30 de juny,  es va disputar el campionat territorial de patinatge artístic en categories benjamí, aleví i infantil.
El club amfitrió va ser el C.P.A. Amposta 2010 i juntament amb ell els altres clubs ebrencs que van prendre part van ser: C.P.Alcanar, C.P. Roquetes, C.P. Dertusa i C.P. L’Aldea. En total van competir 38 patinadores i 3 patinadors, alguns d’ells era el primer any que entraven en competició i va ser tota una experiència.
La categoria benjamí, la de les més petites, va competir el diumenge.
En el pòdium van quedar Anouk Vizcarro del C.P. L’Aldea primera classificada; segona classificada Berta Gargallo del C.P.A. Torredembarra i tercera classificada Anna Ramos del Reus Deportiu.
En categoria aleví, desprès de patinar dissabte i diumenge, les patinadores que van aconseguir pujar al pòdium van ser Gemma Curto del C.P. Roquetes en 1a posició; Laura Chavarría del C.P.L’Aldea en 2a posició , i el 3r lloc va ser per a  Laia Llorca del C.P. Alcanar. Les altres dos patinadores del C. P.L’Aldea que van patinar en categoria infantil van ser Laia Vergès, 17ena classificada, i Gemma López, 20ena.
La propera cita per a les patinadores de Manel Villarroya del C.P.L’Aldea, Anouk Vizcarro i Laura Chavarría, serà el 28 i 29 de setembre al Català que tindrà lloc a Mataró.
Les patinadores de categoria infantil que van obtenir els tres llocs al pòdium van ser: Sheila Hurtado del C.P.Cambrils amb medalla d’or, Maria Miravent del C.P.Calafell amb medalla de plata i el bronze va ser per a Laura Ballestero del Reus Deportiu.
En la mateixa categoria infantil però en masculí els tres primers llocs van ser per a Joan Arqués del Reus Deportiu, Alex Medina del C.P. Valls i el tercer lloc per a Oriol Fibla del C.P.Alcanar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.