EL CLUB PATÍ L’ALDEA ACONSEGUEIX EL QUART LLOC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

dimarts, 4 de febrer del 2014



 EL CLUB PATÍ L’ALDEA ACONSEGUEIX
 EL QUART LLOC AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Des d’aquesta nota de premsa emesa des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que el grup xou petit del Club Patí L’Aldea ha obtingut el quart lloc al Campionat de Catalunya aquest passat dissabte, 1 de febrer, a Lleida.

Recordem que el 18  gener el nostre grup va aconseguir l’or al campionat de Tarragona. En aquesta ocasió competien un total de 16 grups de xous d’arreu de Catalunya. El Club Patí L’Aldea va sortir a la pista en 3r lloc i va ser superat pels xous de Sant Celoni que van obtenir l’or, Blanes que va aconseguir la plata i el grup de Juneda amb el bronze. Algunes errades van fer que no poguéssim amb el tercer lloc tot i la dificultat, la coreografia i el nivell alt de tècnica.
Han estat quinze dies d’entrenaments durs desprès del territorial per a poder quedar a un bon lloc i així anar a l’estatal. El proper 1 de març el grup de xous competirà per pujar al podi a la ciutat gallega de Santiago de Compostela.
El Club Patí Perelló ha estat l’altre grup de la territorial de Tarragona que també va competir aquest dissabte i va aconseguir el 7è lloc, això també el classifica per competir  al campionat d’Espanya.

  



Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.