EL CP L’ALDEA ACONSEGUEIX PUJAR AL PODI AL CAMPIONAT D’ESPANYA

dimecres, 5 de març del 2014

NOTA DE PREMSA

EL CP L’ALDEA ACONSEGUEIX PUJAR
AL PODI AL CAMPIONAT D’ESPANYA
  

Benvolguts/des des la regidoria d'Esports de l’Ajuntament de l’Aldea us informem que el grup xou petit del Club Patí L’Aldea aconsegueix la medalla de bronze al Campionat d’Espanya celebrat aquest passat dissabte, 1 de març, a la ciutat gallega de Santiago de Compostela. Va compartir pòdium amb el PA Blanes medalla d’or i el CPA Sant Celoni medalla de plata. Eren un total de 21 grups participants d’arreu d’Espanya, 8 dels quals representaven a Catalunya.

El Club Patí L’Aldea format per 1 patinador i 12 patinadores, últim en sortir a la pista, portava una coreografia amb una alta dificultat,  molt treballada i amb un alt nivell tècnic. Va executar una molt bona actuació aconseguint una tercera posició en aquest campionat estatal. El seu entrenador i coreògraf Manel Villarroya està molt content amb el resultat, ja que és el pas directe per al proper campionat Europeu que es celebrarà a Almere (Amsterdam).
El Club Patí Perelló ha estat l’altre grup xou petit de les Terres de l’Ebre i territorial de Tarragona que també va competir aquest dissabte, aconseguiren la 9a posició, van patinar molt bé, molt contentes amb la puntuació obtinguda i amb moltes ganes per a tornar a competir el proper any.








Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.