EL C.P. L’ALDEA ES CLASSIFICA AL CAMPIONAT DEL MÓN

dilluns, 28 d’abril del 2014

EL C.P. L’ALDEA ES CLASSIFICA
AL CAMPIONAT DEL MÓN

 Des de la regidoria d'Esports de l'ajuntament de l'Aldea us informem que aquest diumenge 27 d'abril els aldeans rebien a les 13.30 h a tot l'equip integrant del Club Patí l'aldea que arribava d'Holanda per la 4 rta posició aconseguida a l'Europeu i que els dona bitllet directe classificatori pel Mundial que es celebrarà al setembre a Reus.

Aquest passat divendres, 25 d’abril a les 21 hores, era quan sortia a la pista del gran pavelló de la ciutat holandesa d’Almere els 12 patinadors i patinadores aldeans. Al sentir les paraules per megafonia : “next group, representing Spain, Club Patí L’Aldea “, ens vam emocionar tant els que estàvem  mirant-los des de casa per Internet com els acompanyants que patien a les grades del pavelló.El grup de xou petit aldeà va competir en dècima posició i realment va agradar al públic assistent, que els va animar en tot moment. Els jutges van valorar molt la tècnica però encara més la impressió artística donant-los el segon lloc durant molta estona. Encara quedaven 6 grups a sortir, entre ells el Blanes que ja té una gran experiència internacional. Finalment el primer i tercer lloc de pòdium van ser per a Itàlia, la medalla de bronze va ser per a Blanes. El quart lloc va ser per als nostres representants de L’Aldea.

Ha estat la primera experiència d’un campionat d‘Europa per al grup petit de xous aldeà. Va ser un esclat d’alegria per a tot el grup, per al seu tècnic Manel Villarroya i per a tots els seus seguidors perquè d’Espanya, la federació de patinatge, porta als dos grups millors classificats. Blanes i L’Aldea són els que aniran al campionat del món el proper octubre que se celebrarà a Reus.
Un èxit més per al Club Patí L’Aldea, per al grup de xous i per la seu tècnic i coreògraf Manel Villarroya, que amb la seva tècnica, treball i originalitat porta el patinatge aldeà a estar en els primers llocs d’Europa.

Aquest mateix diumenge 27 d'abril arribaven d'Holanda i els esperava un comitè de benvinguda sorpresa encapçalat per l'Alcalde de l'Aldea Dani Andreu, el Tinent Alcalde Simón Falcó ,la regidora d'Esports Yolanda Tomàs i la resta d'integrants de la corporació municipal, a més de nombrosos familiars,seguidors i simpatitzants del CP L'Aldea .
Share this article on :

-

Arxiu del blog

 
© Copyright 2010-2018 InfoAldaia Tots els Drets Reservats. Avís Legal i Política de Privadesa i Cookies
Template Design by InfoAldaia | Published by InfoAldaia | Powered by Blogger.com.